Bojím se tvé lásky..

Bojím se tvé lásky..

Anotace: Básen bez rýmu...

Ano, když to chceš slyšet,
bojím se tvé lásky..
Bojím se tvých spocených prstů,
které mě pořád svírají..

Bojím se tvých posedlých očí,
Těžkých a vlhkých jako dva balvany..
Vím! Chtěla bys mi ty balvany připoutat na šíji..

Chtěla bys mě s nimi svrhnou do jezera!
A pak? Zahryznula do mě dlouhou,
dlouhou hlubokou tou vodou se mnou ke dnu plout...

Pusť!
Nemačkej mi ruce!
Nech mě alespoň chvíli vydechnout...
Autor Slečna M, 08.04.2011
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí