Slabost

Slabost

Anotace: Nikde nekončí...stále se vrací, někdy stačí jediný dotek..

Kolikrát jsme to zkoušeli vrátit zpět
doufala jsem, že chyby mé mě poučí,
avšak je mi úzko, je mi slabo,
když nedržíš mě v náručí.

Byla jsem silná a nebojácná,
dokud nepotkala jsem tebe,
ale s tebou každá chvilka vzácná,
je nikde nekončící nebe.

Tak zoufám si, že chybuji,
ale mé srdce lásku zná,
proklínám tě avšak i miluji,
že jsi jedinná slabost má.
Autor Annie the wolf, 08.04.2011
Přečteno 417x
Tipy 5
Poslední tipující: Azure angel, Juan Francesco de Faro, rivombroza
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milá... smutná...

09.04.2011 08:28:00 | Azure angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí