Tvoje dlaň

Tvoje dlaň

Anotace: pod dojmem těžkého smíření s krutou realitou

A jsem tu sama, nikdo tu není
poslední stíny v potemnění
poslední záchvěv mojí duše
zde už nic není, po předtuše.

Vybírám město pro mé žití
až jednou navždy zmizím pryč
zde už je pro mě k nepřežití
když k tvému srdci vzdávám klíč

a tak dnes bloudím po Paříži
jsem vyděšená jako laň
kolem mě autobusy víří
a mě tu chybí tvoje dlaň
Autor Elvíra Adamsonová, 08.04.2011
Přečteno 511x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, jitka.svobodova, NikitaNikaT., rezina, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlaň je důležitá v tomto žití a bez ní to není k vydržení, není k bytí ...

10.04.2011 20:31:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí