H

H

Anotace: sněhu je už málo

utíkáš mojí lásce
a deset tisíc lodí
a všude krásné zámky
utíkáš mojí lásce

vše je všude čisté
a lidé mají práci
utikáš mojí lásce
a vše se kolem ztrácí

a všechno je tak jiné
né jako bylo kdysi
a přesto jsou tu krysy
a ty pořád na útěku

a stojíš před tou řekou
smířená s tím co bylo
a mohlo to být jinak
a hledáš čísi ruce

a síly už je málo
vše se kolem ztráci
té lásce neutečeš
ta spojí se zas v jedno
Autor Robby Hartmann, 08.04.2011
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: zenge, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné... opravdu povedné. Závěr mluví za vše a proto ST!***

08.04.2011 20:12:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí