Nedostupná...

Nedostupná...

Anotace: ...ovšem srdce pro ni tepe snadno...

Tvou ruku třímat chci...
Ty jedna čarodějná, dívko ze snů, myšlenko spásná.
Kéž byl bych dobrem tvého rána, snem tvé krásy, kapkou potu mezi tvými ňadry...
Jak temně půvabná...
Jak nedostupná...
K zbláznění
Autor Cybermud, 08.04.2011
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí