TY & JÁ

TY & JÁ

Anotace: ...ta nejistota.

Jen malým dárkem je pro mě věc drahá,
tvůj úsměv šťastný však pro mě mnoho znamená.

Jen malou cenu pro mě "Miluji tě" má,
ovšem celý svět pro mě znamená, jsou-li tato slova upřímná.

Ty ovšem netušíš jak mi to dokázet..
děláš pravý opak!

Mám ti to snad přikázat?!

Proto se stále snažím lásku najít...
a tvou chlapeckou duši(snad někdy)pochopit..
Autor P.e.A.c.E., 31.01.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí