Klíček pro dvě srdce.

Klíček pro dvě srdce.

Anotace: ...klíčová záležitost???

Na srdci klíček nosila,
pro něj jen mělo bít,
Pannu Marii prosila,
zda smí ho otevřít.

Málo je srdcí na světě,
to jedno jeho jen?
...malíři zbylo v paletě
víc barev pro tvůj sen.

Nevidí člověk do srdce,
zámky jsou často tuhé,
není-li paklíč po ruce
zkus odemknout to druhé.
Autor ota.pé, 08.04.2011
Přečteno 555x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, Kars, labuť, Jana M., CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí