Osobní droga

Osobní droga

Anotace: ...

Jsi mou osobní drogou,
co bodám do svých žil.
Já dopuju se tebou,
s každou ze společných chvil.

Jsi mým osobním opiátem,
co ovlivňuje myšlení.
Tím,co mě táhne životem
a mé potřeby vyplní.

Jsi mou drogou lásky,
co vybarví mi svět.
Tím,kdo strhává masky
a dává smysl vět.

Jsi mou osobní potřebou,
co překlenula důvěry most.
Teď já se stávám závislou
a stále nemám dost.
Autor Aurora., 09.04.2011
Přečteno 452x
Tipy 7
Poslední tipující: Allainila, Ledová víla, Alasea, Bernadette, Alexej
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná závislost...

10.04.2011 20:34:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí