Jsem šťastný po tvém boku

Jsem šťastný po tvém boku

Anotace: ...

Jsem šťastný jako blecha,
Když stebou můžu být,
připadám si jako hvězda,
přesně tak já zářím,to víš.

Je moc krásný,ten pocit,
že dostávám něhu a lásku,
kterou se ti snažím vracet,
jsem rád ze tě mohu mít,
tebe,moji životní lásku.

chci s tebou kráčet životem,
držet tě pevně za ruku,
já jsem pro tebe ten,
co chce být navždy po tvém boku.
Autor Dubínek, 10.04.2011
Přečteno 613x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí