Poslední...???

Poslední...???

Anotace: Trošku jsem se včera přiopila, abych city ochromila, bohužel jsem netušila, že jsem je spíš umocnila :-(((

Jsi mým betonovým mořem
a temně rudým nebem
Tebou zmáčen, značně zbořen
ztrácím se srdečním tepem

... poslední naděje ...

***
Jsi kouskem ledu uvnitř hrdla
a kopím v srdci bez krve
s Tebou země navždy ztvrdla
ztrácím si v mysli teprve

... poslední ideje ...

***
Jsi mi vzdálen na míle
a teskno je mi v chladnu
bez Tebe přežívám unyle
ztrácím se a chřadnu

...poslední naděje...
...poslední ideje...
...kam se poděje?...?

***
Moje tajemství
vnitřní poselství...

***
Jsi mým betonovým mořem /přec budu plavat/
Jsi kouskem ledu uvnitř hrdla /přec budu dýchat/
Jsi mi vzdálen na míle /přec přijdu k Tobě/

Ač mé oči nevidí Tě /uvidí Tě?/
Vím, že miluji Tě /miluji Tě?/
Autor zaba.zuzla, 10.04.2011
Přečteno 370x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Désolé, CULIKATÁ, Květka Š., Caricia
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zamilované smutná... nemám co napsat... ST!*** za obsah.

11.04.2011 08:34:00 | NikitaNikaT.

Nikitko, kde je ti konec?

27.03.2012 22:56:09 | zaba.zuzla

Povedené obraty..geniální obrat je betonové moře,ten moc chválím a časem ho určitě použiju taky =D

10.04.2011 17:45:00 | Désolé

Kytičko na T či ST nezáleží, pokud se líbí, tak se líbit bude bez ohledu na počet Téček či STéček :-)

10.04.2011 11:37:00 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí