Otázky

Otázky

Anotace: ...

Na oltář z andělské náruče,
pokládám slovo vážného přiznání,
vlahý vítr čechrá mi vlasy,
sama sebe se ptám:

MUSEL JSI ODEJÍT?

V mozku mi zašumí
vlny rozbouřeného vědomí,
na srdce zaklepou boty od jara,
v očích se zalesknou slzy
s otázkou:

MILOVAL JSI MĚ?

Nad hlavou mi káže
Matouš s Markem,
Marnotratní apoštolové,
zvící pravdu v mé tváři.

Musel odejít, i když Tě miloval,
bojoval…

…ale prohrál život…

říkají

utopena v slzách
nadechuji se
k poslední otázce:

NELŽETE?



…za okny se spustí déšť…
Autor Tomáš Přidal, 10.04.2011
Přečteno 295x
Tipy 18
Poslední tipující: jitka.svobodova, Viktorie Zvalová, Jiná, Tamara, Kars, strašidýlko-střapatý, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

11.04.2011 20:54:00 | Viktorie Zvalová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí