Hrdost a pýcha

Hrdost a pýcha

Anotace: chtěla by lásku, ale pro strach ze zklamáni .. ma jen sebe

Ve vlatní bídě, kterou si chrání
ta krásná, hrdá, žádáná paní

Je sama jako večernice na obloze noční

Žebrá o kousek citu, němými rty
ruce na hrudi pevně zkřížené

Sní o milování a nehtech v kůži zaryté
její lůno,ale dávno odkvetlé

Dusí se láskou, kterou v sobě přísně hasí
v očích jiskry slzami smáčí

Chce milovat, tak strašně moc

Hrdost a pýcha je silnější

aby jí nikdy už neublížili víc...
Autor Lucie Luu K, 10.04.2011
Přečteno 595x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí