Naslouchá mi jen oceán

Naslouchá mi jen oceán

Anotace: ..............

v bílém písku na pláži
vzkaz pro tebe připraven
že žít bez tebe nedokáži
že scházíš mi tu každý den

naslouchá mi jen oceán
skrze příliv čte mé řádky
však s odlivem jsem opět sám
a slova touhy vrývám zpátky

stále tě věrně miluji
stále píši v písek věty
snad k tobě jednou doplují
a opět spojí naše světy

nejím, nespím, piji žal
z mých očí znovu slzy kanou
země se točí, já pláči dál
dál přilévám jen vodu slanou

s přívalem stesku výš hladina stoupá
pod ní mizí písek bílý
mé tělo se na vlnách nehybně houpá
já myslel jsem na tebe i v poslední chvíli
Autor James Libustka, 11.04.2011
Přečteno 304x
Tipy 32
Poslední tipující: mkinka, ni.va, jvacl, Antares, Tamara, divoska_jaja, JohnyD., Juan Francesco de Faro, Zasr. romantik, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi zralá, ať houpe oceán

20.04.2011 20:11:00 | ni.va

To se mi líbí!!! Připadlo mi to jak písnička. I refrén bych tam našel.

11.04.2011 22:27:00 | Zasr. romantik

To je moc krásné a smutné vyznání...

11.04.2011 14:54:00 | la loba

je-li Ona ten oceán
v poslední chvíli byls
na jejich ňadrech pohoupán

11.04.2011 14:38:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí