Sama

Sama

Anotace: chjo :)

Posmutnělá tvář
nastavená sněhovým vločkám...
Zase sama,obklopuje mě jen měsíc,jeho zář,
ale nevzdávám se,já si počkám!

Život přece nekončí....
vždyť něco nového začíná.
Už chci zapomenout
a stejně tě pořád dokola proklínám.
Proč?
Autor Gagulii, 31.01.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle se ti povedla!!!

01.06.2006 23:07:00 | Niké

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí