Alkohol

Alkohol

Anotace: Proč to tak musí být?? Proč se to muselo stát??

Být s Tebou chtěla bych dále,
myslet na Tebe musím stále.
Když spolu hádky máme,
na slova si pozor nedáváme.

Později se často potají trápíme,
každý na sebe vinu svádíme.
Vina je, bohužel, nás dvou,
častěji jsou však hádky vinou mou.

Problémem mým je nedůvěra,
naše láska tím už mnoho utrpěla.
Oba jsme si toho vědomi,
mě neustále hryže svědomí.

Chtěla bych Ti bezmezně věřit,
za Tvou upřímnou věrnost Ti vděčit.
Svět je ale plný nechutné neřesti,
já už bojím se této kruté bolesti.

Alkohol, ten touhy rozvíří,
při první příležitosti se i skálopevné zábrany roztříští.. :‘(!!!!!
Autor termitka, 12.04.2011
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí