Duše plačící

Duše plačící

Anotace: Má cenu jít dál??

Kapky pršící,
slzy ronící,
pro srdce v srdci sídlící,
kluka, co býval milující.

Dívka bloumá ulicí,
duše v trýzni bloudící,
po čistě lásce toužící,
hvězdy na nebi svítící.

Pod mostem auta jezdící,
myšlenky má běsnící.
Po těle se chvějící,
marným životem duše zkomírající..
Autor termitka, 12.04.2011
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: Tamara, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aktuální :´o(

13.04.2011 09:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí