Nikdy..

Nikdy..

Anotace: Proč právě ona a ne JÁ?

Nikdy tě nebude chtít - nikdy tě nebude milovat.
Nikdy po tobě nebude toužit - nikdy tě nebude litovat.
Nikdy k tobě láskou hořet nebude - nikdy tvoje srdce patřit jí nebude.
Nikdy pro tebe slzu nuroní - nikdy u tebe nezazvoní.
Nikdy ti nebude lásku opětovat - nikdy tě nebude doopravdy přitahovat.

Dojde ti co jsi udělal, dojde ti, ale pozdě to, za co jsi považoval, že láska je to, co k ní cítíš...toď ale omyl , který si vcítíš.
Budeš trpět, budeš brečet, dojde ti že neutečeš.

Jen já ti slíbit můžu, že milovat - na to jediné se zmůžu.
Že svoji duši, srdce i lásku ti dám - na tvoji odpověď stále čekám.

Miluji tě, to ty víš...
Budu čekat dokud se nedozíš, že jen já ta pravá jsem - pro tvůj život i velký sen.

Končím tuto báseň pro tebe já chci tě stále jen pro sebe...
Autor Love, 31.01.2006
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow...

16.02.2006 20:26:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí