Neexistuje a nikdy existovat nebude

Neexistuje a nikdy existovat nebude

Anotace: Mnoho otázek na to, kdy kdo potká toho "pravého". Stejně zůstaneme sami...

Za okny bloudí temný mrak,
Hledá cestu za svými druhy.
Já s pohledem upřeným ven,
Hledám cestu z chmurných myšlenek.
To tepající uvnitř mě vnímá,
Že stále hledám a nenacházím
Ten kousek, co mi schází.
Maličký, ale ne bezvýznamný.
Existuje pohádka o tom,
Že ten pravý existuje.
Proč mi to přijde jako lež,
Aby umlčely naše hlasy.
V odrazech vody vidím
Prázdné smutné oči,
Co se s realitou nehodlají smířit.
V zrcadle se na mě usmívá
Cizí a neznámá tvář.
Pěst dopadá,
Sklo se tříští,
Obraz se ztrácí,
Ale úlevu to nepřináší.
Jako vodopády,
Slzy kanou.
Uzavřená ve svěrací kazajce,
Snažím se nadechnout.
Uzavřená v místnosti bez oken a dveří,
Jen s židlí uprostřed.
Vím, že cesta ven není,
Tak zbývá si jen sednout
A čekat na zubatou,
Až svou kosu nastaví.
A umřít sám, samotný.

Co pro Vás znamená život? Věříte v něco víc? Na opravdovou lásku nebo vůbec nic? Jednou jsme nahoře a jednou dole, ale v poslední době si opět vyšlapávám stezky tam dole, ačkoli by neměl být důvod. Jsem v životě ztracená, z bludiště už nenajdu cestu ven, z toho všeho zase zpět.
Autor Cassée Moteur, 13.04.2011
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: Black Swan, KORKI, Mraveneček, čas.běží, Lenullinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí