Na mou duši

Na mou duši

Anotace: ***

Rád bych prošel se za svitu luny
S tebou ruku v ruce
Avšak jak jeho tvář zdobí duny
na mé duši je děr více.

Jak on vzdálený je od milenky Zemi
Jak ona vzdálena je od něj.
Tak mě vzdáleny jsou všechny ženy,
Země, měsíc a nejvíc naděj

Ty srdcová dáma a já spodek nejnižší
Já nemám trumfy hrát o pihy tvé líce.
Kolik pih máš? Ač dáš číslo nejvyšší,
na mé duši je děr více.
Autor Edmond Kadad, 13.04.2011
Přečteno 390x
Tipy 9
Poslední tipující: Viva La Roma, Alien.v.v.s., slečna.závist, Mraveneček, Lucucu, CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí