Splněný sen

Splněný sen

Anotace: ...plníš mi má přání...moc děkuji lásko....

Za okny šero a chlad,
šeptáš mi, jak mě máš rád.
Ve váze narcisky se smějí,
cítím tvého těla chvění.

Náš hovor se k létu stočí,
díváš se mi do očí,
šibalský úsměv na tvé tváři,
na dovolenou pojedeme k moři.

Tvůj známý je z Bulharska,
chce ukázat nám svou zem,
tak domů ho zavezmem
a splníme si svůj sen.

Dost jsi mě překvapil,
dech si mi vyrazil,
nikdy jsi nechtěl k moři,
teď ti pro něj duše hoří.

Plníš jen moje přání,
zas do Bulharska se vrátit.
Navštívit místa, která jsem znala
kdy s tátou jsem tam jezdívala.

Na týden do Rily a Pirin jet,
projít si horský svět.
Do Pomorie na pláž lenošit,
Burgas a Sozopol navštívit.

Štěstím slzy derou se mi do očí,
chytáš mě do svého náručí.
Jen malý důkaz chtěl jsi mi dát,
že miluješ mě a chceš při mě stát.
Autor Tamara, 14.04.2011
Přečteno 425x
Tipy 21
Poslední tipující: casla, H.I.L., vodnař, Bambulka, CULIKATÁ, WAYWARD, Kars, Květka Š., carodejka, divoska_jaja, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Juuu, to je tak moc krásný,
když jsou dva lidi šťastný,
skládá k nohám celý svět,
Tvá přání,bez planých vět...

Milá ...

14.04.2011 16:51:00 | Bambulka

To bude nádherné, když se tolik milujete:-)).

14.04.2011 14:10:00 | CULIKATÁ

Moc, moc hezké.)) Přeji ti aby se oběma to vaše přáníčo splnilo.

Štěstím slzy derou se mi do očí,
chytáš mě do svého náručí.
Jen malý důkaz chtěl jsi mi dát,
že miluješ mě a chceš při mě stát.

14.04.2011 11:51:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí