Spirála věčnosti

Spirála věčnosti

Anotace: Spirály jsou všude; DNA, Rohy, Ulity, otisky prstů, Slunečnice, Květiny, Rostliny,Víry v obloze, Tornáda, Vortexy ve vodě, vodní víry,A taky náš Pravzor Spirální GALAXIE-Věřím proměnu změny, proměnu bytí, času, vědomí. 2012Roku galaktické transformace.

Vteřino co přicházíš mi na srdce jako vidle
vlasy které hladíš ruko má
jste pouhá iluze jako školní obědová židle
pomeranči sladký v citrusovém já

dešti jak svěže přicházíš na moji tvář
kolo jež pomáháš mé cestě v šedivé záři
velký kopečku co předemnou spatřil můj snář
vy cestičky kopců vy rozpustilí komáři

sportovče největší z Hradiště jedeš ve zraku mém
pedály šlápněte do mě a já zase šlápnu do vás
sílo v srdci mém jsi velká v majáku bílém
vrchole dojedu na tebe a smích padne na nás

kolo položím tě na zem a lehnu si pod květy úchvatné
měsíce přemítám nad vzory krás SPIRÁLNÍCH
kyselinové můzy vy fialky lákavé
dešti ty jsi mi to pověděl je to v našich srdcích

spirálo ty galaktický pravzore VĚČNOSTI
máme tě před našimi zraky pomíjivými
každou hodinu a každou vteřinu naší jasnosti
pán času tě nevěnčí klasy zlatými

je to jedno mrož je mrož a čas je nemrož
budeme v dobru, krásnu a pravdě lásku díš
když pochopíme spirálu věčnosti budiž
Je to naše srdce pulzující mráčku stříbrný víš

naše spojení sandály antické a čínské jež šlapete
pravda plynulá a jediná
tečete proti vlnám proti horám plavete
vše co tečeš po spirále existence kapeš věčnosti má

tečeš, lezeš, vezeš, jedeš, jdeš a pádíš
Půjdeme dolů nebo vzestupně ?
budeme na konci či na začátku radíš ?
zjevně lidstvo pádí sestupně

avšak pravdivé já může jít jen k nebesům
nebeská klenbo a zhoubný ostnatý dráte !
Jste odlišní a přitom jste jedno duše to chápe
Jeden z vás tu byl však dřívě a ten nás mate

SEN se blíží ke tvárnému konci
nebo už skončil ?
Vodopády z drahokamů v popelářském dvorci!
Náš Prostor a čas se zvěčnil ?

jen pravda a věčnosti
A JÁ a víra která věří ve mě a v JÁ které věří ve víru

vy nakažlivé tělesné nesmyslnosti
nebyl to John Lennon a Hippies kdo nabádali k míru ?

Mír a boj jste boj v míru
vesmíre jež jsi živen v černou díru
Lásko jež náš živíš nekonečným smírem
vesmíre v kosmických bojích tvoříš milovaný VÍREM
......-------------------------.........................

Viktor Hanačík; 18 let; Uherské Hradiště 2011.
VEŘÍ V LÁSKYPLNÉ JÁ A V JEDINOU ENERGII - ENERGII V NÁS.
...everythink is about feeling...
Autor Happyyz, 14.04.2011
Přečteno 503x
Tipy 2
Poslední tipující: Any 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí