Osudoví

Osudoví

Anotace: možno o ničom, možno o niečom...

Chlpy
vinúce sa po tvojej mužnej hrudi
Cítim tvoju krv
ako ti žilami prúdi
Cítim tvoj nežný dych
tlkot tvojho srdca
Chcem, aby bilo navždy.
Chcem si pamätať každý
(úder)
Slzy ma v očiach štípu
keď vidím
ako sa hýbe čas
Hodiny odbíjajú, pípu
Raz zničia aj nás
Rozpletú naše prsty prepletené
Neverím, že to zostane nepremenné
Rozdelí nás.
Zabije.Zničí.
Osud
Všetko vo mne kričí

Má právo k tomu?
Môže mi vziať tvoju vôňu?
Nezatknú ho?
Nie je to trestný čin?
Ja som jeho dcéra
a ty jeho syn.

Nemal by chrániť svoje deti?
Nemal by "polievať" dievča, ktoré miluje kvety?
Nemal by presvetľovať moju cestu
a nebrať mi chlapca, bez ktorého
neviem urobiť ani krok?
Prosím, OSUD, zľutuj sa.
Rozdeliť nás naveky?!
Hrozný rozsudok.

Túžim aj v raji
pobozkať tvoj veľký nos
cítiť tvoje dlhé štekliace mihalnice
...aby si ma tak zlato pobozkal na líce

Aby som bola vždy tvoje Aprílové dievčatko
Tvoja myška malá

Tá ktorá s tebou nad hrobom tvojho otca stála.
Tá ktorá ti v najhoršom utierala slzy z tvojej krásnej tváre.
Tá ktorá ťa ľúbila od prvého okamihu
a aj bude, STÁLE.
Naveky.
Teraz pre tento okamih
pre všetky minulé a budúce chvíle
ĎAKUJEM BOHU.
Pre všetky spoločne prejdené míle.
Autor Mišiačik, 14.04.2011
Přečteno 432x
Tipy 17
Poslední tipující: Emmelia, Paulín, V.N.Losinský, carodejka, modrá..., Mraveneček, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Petbab
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné vyznání,
smutné to poznání
osudových chvil
co přijdou s obavou
opuštěnosti.
ST.

15.04.2011 22:41:00 | Paulín

Víš jak je krásná? Cítít je že jde přímo ze tvé duše, je to nádherné volání, prosba i vyznání.

Hodiny odbíjajú, pípu
Raz zničia aj nás
Rozpletú naše prsty prepletené
Neverím, že to zostane nepremenné
Rozdelí nás.
Zabije.Zničí.
Osud
Všetko vo mne kričí

Má právo k tomu?
Môže mi vziať tvoju vôňu?
Nezatknú ho?
Nie je to trestný čin?
Ja som jeho dcéra
a ty jeho syn.

15.04.2011 11:42:00 | carodejka

Úžas! St!

14.04.2011 21:47:00 | Zasr. romantik

oslňujúca báseň

14.04.2011 21:35:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí