důvěra x nevěra

důvěra x nevěra

Anotace: Muselo to tak být..?? :'(

Dlouhá doba od lyžáku uplynula,
pravda nyní konečně strach prolomila.
Ošálil jsi mou důvěru,
když přiznal jsi mi po roce svou týdenní nevěru.

Že Ti věřím jsem si namlouvala,
uvnitř jsem stejně dále bolest a strach pociťovala.
Udělali jsi to jednou, uděláš to znova??
Tato otázka mě stále všude pronásledovala..

Teď, když už (snad) všecko vím,
tak se přeci bát nemusím..??
Minulost je naštěstí ta tam,
už ji řešit nehodlám!!

Sám víš, čím ses tehdy provinil,
nevěrou a milosrdnou lží jsi mi ublížil..
Nyní jsi mi věrnost (snad už na vždy) přislíbil,
mou důvěrou tím znovu oživil.

Hloupé pochybnosti sama od teď zažehnávám,
v Tvou lásku a věrnost věřit nepřestávám!!
Ne!! Já nedoufám!! Snad věřím..
Už ani nevěřím.. Teďka už to vím!!
Autor termitka, 14.04.2011
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí