Líbej a hlaď mě

Líbej a hlaď mě

Anotace: Komu by se nelíbilo trochu pomazlení :)

Líbej mě, líbej
a jen tak nepřestávej,
buď stále při mě,
úsměv svůj mi pořád dávej.

Hlaď mě, hlaď,
polibky mi ze rtů kraď
a celičkou mě přitom hlaď.

Líbej a hlaď mě,
to se mi velmi líbí,
jsem tvoje kopretina,
co ti za to všechno slíbí.
Autor BARBYE, 15.04.2011
Přečteno 569x
Tipy 5
Poslední tipující: Marcone, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí