Dotek hvězdy

Dotek hvězdy

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=bW1c5MnFn9U&feature=fvst

Byl jsi tak daleko, vzdálený na míle
a já nevěděla, že vůbec jsi,
že mohou existovat takové chvíle,
co rozehrají srdeční klávesy…

Neměla jsem tušení,
že jsou lidé jako já,
jimž chybí slz osušení,
jimž duše sos volá…

Byl jsi tak daleko, za spoustou čar
a já zas tu, usínajíc temně,
s nesplnitelnou vizí…

Ale ty ses přiblížil,
jako hvězda, co dotkne se země,
ale nezmizí
a dál vysílá svůj žár…

A je čím dál blíž,
září stále více,
až je to nemožné,
k zbláznění,
pomalu klesá níž
a hledá hranice…

Však nenachází…

Ať je noc či den,
ať hluk ticho doprovází,
ať jsem zahalená nebo nahá,
ať fouká vítr nebo vánek jen,
tohle do nekonečna sahá…

Až tam, kde se protíná
nebe s vesmírem,
kde slunce nám zatíná
paprsky do dlaní,
kde štěstí si vzájemně
rozléváme po skráni
a hvězda se dotýká
rozpálené země…

Dáváš mi toho tolik,
že Ti nemám jak poděkovat…

Jsi ten můj
nejcennější dar,
ničím nenahraditelný,
my twinkle twinkle little star…
Autor Jiná, 15.04.2011
Přečteno 538x
Tipy 32
Poslední tipující: enigman, Danger, Petbab, zenge, labuť, JohnyD., Kars, Mbonita, Alien.v.v.s., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nedaleká...

21.04.2011 14:49:00 | enigman

nádhera ST!!!

18.04.2011 10:49:00 | xoxoxo

nálada smutná,toužící a milující...možná i víc.Pěkná.

17.04.2011 12:52:00 | Danger

neměl jsem tušení
že existuje někdo jaky Ty
byl jsem vlk jeden zasmušili
ponořen do své samoty

a teď jsem s Tebou
ať si zahalená, nebo nahá
jsi dívkou, květinou
kterou můžu opatrovat
a láskou zahrnovat

16.04.2011 09:50:00 | JohnyD.

já znám ten pocit,
kdy se vítr dotkne nebe
a kdy se otře hvězdám o ryzost
a tahle silná láska má mě ve své moci
to přijímání veskrze a dávání kus sebe
ten nejjemnější z pavučinek pevný most...

15.04.2011 19:58:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí