...***ZKUS***...

...***ZKUS***...

Anotace: Pro ní...ty víš, pro tebe...snad to zkončí!...

Slzy,
po té jsou ještě slanější,
nepomůže už ani to,
že ostatní konejší.
Brzy...

Vrátíš se ?
Nebo zapomeneš snadno.
víš, když políbíš mě,
třeba spadne ti zas všechno na dno.

Zkus prosím riskovat,
začít od znovu.
Řekni, jak se mám zachovat,
ať věříš tomu slovu....CHCI.

Nevezmou mi tě,
ty noci probděné,
stoly prostřené,
touhou a láskou,
nezastaví mě...

Zkusme to..
Bez tebe trpím,
jen ve snech ses stále mou.
Jenže, teď už bdím,
před sebou, tebe nerozhodlou..

ONLY FOR YOU...
Autor Slečna M, 16.04.2011
Přečteno 382x
Tipy 6
Poslední tipující: Maryje..., strašidýlko-střapatý, Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sebou i bezemě...
život dál poběží...
A věřme, že bude to tak lepší...
když nebudou tvou přítěží...

18.04.2011 10:47:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí