Copak nevíš?

Copak nevíš?

Anotace: Tak moc mi chybíš...

Copak nevíš,
že v sobě
přehlušuju žal?

Stavím kolem
zeď z atrap,
vzal kde vzal..
Je to tak dlouho,
co jsi mi nezpíval,
a to mi chybí...

Rozhrnuju davy
lidí a hledám Tě
dál - zbytečně..
Proč mi tohle
život udělal?
A plyne dál,
netečně...

Nejde o sex,
ale o sblížení!
Stýská se mi
tak moc,
že je to
k nesnesení.

Cítím pořád
to stejné,
jako dřív.
Jenom teď
je v tom
navíc ponížení.

Vůbec to pro mne
snadné není.
Teď je poznat,
kdo koho miloval.
Autor Hana Trnková, 01.02.2006
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To nemá chybu. Takovejhle stesk jsem ještě nečetl. Nádhera 100. A bejt to já, mažu hned zpátky... kdyby se po mě tak stýskalo..

01.02.2006 08:25:00 | Buližník

co bylo- vrátit se nedá, co bude- nechtěj to vědět, ach běda.

01.02.2006 00:34:00 | Perp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí