Milování s hudbou

Milování s hudbou

Anotace: Ta keltská hudba, ta mě dostala!

Dnes v noci se miluji
s keltskou hudbou.

Nocí mám ve vlasech
diamantovou čelenku
přišpendlenou z hvězd,
které se mi sypou
po ramenou...

Nahá je v té hudbě
moje duše jak Venuše,
vystupující z mořské pěny.

Na kousku retuše,
jen pro tebe
obraz ukradený !
Autor Hana Trnková, 01.02.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

OK :-) 100

01.02.2006 09:12:00 | Buližník

zajímavé, ještě se k ní v r á t í m...

01.02.2006 08:09:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí