En tout cas*

En tout cas*

Anotace: = za všech okolností

Sluneční hodiny
na bráně zvyků
Pohyblivá střelka vteřiny
pomíjivých okamžiků
Jen slyšet v tichu prázdna
hlučný tlukot srdce
V ulicích lidu prázdna
být kamenem na antuce

Uchovat černobílé eseje
v krabici od bonboniéry
V útržcích vzpomínek
na odehrané derniéry
Převtělená v Najádu
toku tvého srdečního přemostění
Splynout chtěla bych
s horizontem tvého snění
při východu Slunce
jež teplo ve tvých dlaních mění
a mého bytí unce
roztaví do úplného rozpuštění

Být horská bystřina
co nekončí jen začíná
Autor jvacl, 18.04.2011
Přečteno 281x
Tipy 23
Poslední tipující: Mademoiselle S., šuměnka, Psavec, enigman, Pevya, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, labuť, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní jazyk

19.04.2011 19:01:00 | Lilien

pramení...

19.04.2011 10:31:00 | enigman

je to v anotaci

18.04.2011 14:02:00 | jvacl

Akorát nadpis mi zůstal záhadou 8-/

18.04.2011 13:43:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí