Odpověď

Odpověď

Anotace: láska, zklamání, cesta, odpověď

Šla pokojem
šla dál.

A já si seděl
a o ní se bál.

Když vzpomenem,
jak jsem ji znal.

Když vzpomenu,
co jsem ji dal.

Nedá mi to,
abych se nezeptal:

Kdo, kdo mi tě vzal?

Ale ona šla,
pokojem šla dál.

A já si seděl
a odpověď nedostal.

Zeptal bych se znovu,
ale pravda bolí.

A tak s nohou přes nohu
čekám, co zvolí.

Neslyším nic, pravdu ni lež
jen ticho, co bolí...

Kdo, ptám se, mi tě vzal?

A ona nic, šla dál
pokojem šla dál.

A já si seděl v prázdnu
a už jsem se neptal.

Nechal jsem ji jít
a sám se zeptal:

Proč jsem to vzdal?
A odpověď jsem nedostal.

A tak jsem vstal
a pokojem svým šel dál.
Autor Jacques-ds, 18.04.2011
Přečteno 327x
Tipy 9
Poslední tipující: Fog, Salvatore, Do Ga, Vodoměrka, 1982-JnU, Santara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí