Čekání u tvých dveří

Čekání u tvých dveří

Anotace: naděje umírá poslední

Stojím tu a čekám,
někdy beze slov zpívám,
pak tvé jméno volám.
Slyšíš mě? Rozumíš?

Snad někdy uvěříš,
nebo chci věřit já,
že jednou tu zeď zboříš
a budeš se mnou žít.

Jsem tu jen pro tebe,
toužím zahřát ti srdce,
dát ti kus nebe,
kus jistoty a kus sebe.

Černý mrak však v mé duši
chvilku stíní slunce a studí.
Nevím, zda schopný budeš říct:
"Lásko, miluji tě," za ruku mě vzít
a vstříc zítřkům jít
s vědomím, že spolu vše zvládnem.
Autor Alain, 19.04.2011
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Vlk v rouše, James Libustka, Kars, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta mi moc nesedla.

27.04.2011 01:08:00 | Metcheque

Čas ukáže, zda to dokáže

20.04.2011 07:44:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí