Sny v realitě

Sny v realitě

Anotace: :(

Mám zdání, je to sen, musí to být sen!
Otevřu oči, je to probuzení nebo procitnutí?
Možná jsem jen otevřela oči.
Tato mechanika všek neznamená otevření mysli.
Již koukám, vidím obraz, ale je zastřený.
Ano, určitě to byl sen, protože jsem vzhůru.
Chm, zdání klame, chci být snílkem, realita bolí!
Autor AH, 19.04.2011
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: AH, Mraveneček, Prinzeschen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí