Podání

Podání

Anotace: Nějak neumím vyhrávat....

Láska v tvém podání vypadá dost jinak,
než jsem si kdy myslela a snad i přála.
Sny se rozpadnou,
ledová údolí postel mou nezahřála.

Láska v tvém podání vypadá zbrkle a nebezpečně.
Zjistila jsem svůj omyl
- kdysi jsem myslela, že city trvají věčně.

Láska v tvém podání mění se v drama
a ta tragédie nikdy neskončí.
Zůstanu na jevišti za oponou sama,
do doby než se dech od těla odloučí.

Láska v mém podání tobě už nestačí.
Oči tvé dávno pro ztrátu nepláčí.
Láska v mém podání vždy bude málo,
ani jedno srdce kvůli ní neroztálo.

Život v mém podání je odsouzený k
samotě
prázdnotě
snění
nepochopení.
Autor Prinzeschen, 19.04.2011
Přečteno 340x
Tipy 7
Poslední tipující: hatlapatla, blue, NikitaNikaT., Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí