Kvítek

Kvítek

Anotace: Marný pokus dostat to ze sebe slovy..

Proč pláčeš Eris,
Ptá se mě člověk,
mé druhé já..
Dnes nejbližší osoba.
Je v tom snad minlost?
Ten padlý květ,
který už proměnil se v prach?
Jen zrnka vzpomínek na krásu,
jen stín, který pronásleduje tě,
jen to zbylo z krásy..
Krásy jedné lásky.

Chci na křídlech lásky daleko odletět.
Co cítím ti povědět.
Co?
Ty to víš..
Jo promiň málem jsem zapomněla ..
To ty jsi s tím začal..
byl jsi první kdo do toho se propadl,
kdo moje srdce do toho zatáhl..
A jsi to Ty kdo se vším skoncoval.
Ty co srdce mé jsi na kousky roztrhal.
Autor Eris Greensun, 20.04.2011
Přečteno 297x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí