Čekám, čekáš?

Čekám, čekáš?

Anotace: popis toho, když se sobě navzájem líbíme ale nejsme schopní s tím nic udělat..

Tvůj úsměv jako kapka vody v poušti
jako slunce po dešti
umíš vykouzlit
a mě totálně poblouznit
ano, toho jsi dosáhl
už před rokem jsi mě přiváznul
k sobě

Od té doby čekám
o tobě stále mektám
že přijde den
a splní se mi můj tajný sen

Ale ty sám zřejmě nedokážeš
beze mě se neodvážeš..
Autor Tabezejmena, 20.04.2011
Přečteno 402x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, Maryje..., Vee-Vee, strašidýlko-střapatý, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí