Poslouchej

Poslouchej

Anotace: Snad poslední s takovouhle tématikou...Vypadá to, že vše se v dobré brzy obrátí...

Ani andělé nemohou pomoci,
vyléčit mě z mé srdeční nemoci.
Prosím, neumírej, ještě není čas.
Mumlá roztřesený hlas,
který podlehl vlastnímu bytí
a občas mou myšlenku chytí.
Aby jí dal hmotnou podobu
nebo si smutky své vezmu až do hrobu.
Jsem teď taková - oněmělá, bez řeči.
Však konec je blízko, to mě snad přesvědčí.
Dovolit hlasu ve formě tklivé melodie,
dát ještě šanci srdci, které v hrudi hnije.
Prosím, neumírej, ještě není čas.
Však láska nade mnou se neslituje…
Vezme to poslední, co zůstalo z nás.
Autor Prinzeschen, 21.04.2011
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, kejtyyy, Petbab, strašidýlko-střapatý, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí