Zamykám na sto západů

Zamykám na sto západů

Anotace: ...

a zamykám na sto západů
své srdce
jen jednou odemčené
___ne otevřené - jen pootevřené

pootevřené
___pro tu sladkou chuť jeho očí
___pro tu líbeznou barvu jeho dotyků
___pro tu štiplavou vůni jeho jazyka
___i pro ten šepot jeho nádechů a výdechů

pootevřené
___jen na chvíli
z pošetilosti, naivity
___a snad i zvědavosti

a zamykám na sto západů
své srdce

___už jsem si tím ublížila dost
Autor barking bitch, 21.04.2011
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí