Časem pochopím

Časem pochopím

Anotace: Proč vůbec cítit...

časem pochopíš, že to byl jen sen
podivný pocit vnitřního souznění
který prázdnem stane se jen
pokud v něj plně nevěříš

časem pochopíš, že to za to nestojí
odkrýt se ve své nahé zranitelnosti
to přece každého zabolí
když ví, že nikdy nebude mít dosti

proč dělat věci, které jednou budou bolet
proč cítit lásku, když skončí to vždy stejně

proč vůbec cítit?
_________________cokoli?
Autor barking bitch, 21.04.2011
Přečteno 347x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, tato22, Emmelia, Trystan ap Tallwch, CULIKATÁ, Petbab, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí