První den

První den

Anotace: Chci tě zpět má lásko...a budu tu psát každý den

Je první den mého snažení,
šílím je to k zbláznění.

Pojd se mnou prosím na vrchol stromů,
pojd se mnou prosím půjdeme domů.

Chtěl bych ti šeptávat zas sladká slova,
líbat tě pod oknem znova a znova.

Vidět se v tvých očích a ty sbe zas mě v mých,
vážit si zase nás v těch věčných chvílích.

Pomalu hladit tě po tvých krásných vlasech,
a zakrývat slzu při tvém milém úsměvu.

Vrat se mi košiško, vrat se mi
Autor Goethe.one, 21.04.2011
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Black*Death, katkabloom, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí