Vysněná pohádka

Vysněná pohádka

Anotace: I sny dokáží posílit náš život.

Polibek něžný ty dal jsi mi z nenadání na mé rty,
já zavřela oči a snila o nás dvou,
je to již realita, už žádné sny,
chtěla bych navždy být jedinou tvou.

Avšak už velká holka jsem
a vím, že nic není věčné, natož láska,
že po čase nastane velký zvrat
a na srdci našich zůstane bolestivá vráska.

A tak dále sním o tobě, jako o princi na bílém koni,
jenž mi své srdce dal...
a to mé si na bezpečné místo uschoval.

Miláčku..už navždy spolu..jen ty a já..
už neměj obavy...neztratím se ti, stále budu pouze tvá.
Autor B.kaspik, 21.04.2011
Přečteno 511x
Tipy 1
Poslední tipující: hloubavá
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čekat na prince na bílém koni?
Co podkovy mu v běhu zvoní.
Trochu se bojím, aby - klapy klap -
nebyl to zase jenom chlap!
:-)))

06.10.2011 08:22:00 | hloubavá

Vtipný:D nevím asi slabá chvilka:D

30.06.2011 10:32:00 | B.kaspik

Nóóóóó, ta tvůj styl, hodně jemné a načechrané, co to že tě popadlo tolik romantiky a cukrbliků? Slušný, děkuji ...

02.05.2011 14:26:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí