Pre Teba!

Pre Teba!

Anotace: .. nekomentujem... je to pre jedného človeka.

Pery moje vravia stále, vždy tie verše isté.
Ľúbosť moju vyznávam Ti v tomto bielom liste.
Pri Tebe som našla šťastie bez mena,
neklame tá veta.
Odhaľuješ sa mi láska len kus po kúsku.
Tvoja žiaria premení ma na zelenú halúzku.
A až spočiniem v Tvojej dlani, k srdcu si
ma privinieš.
Ľúbiť mi Ťa nezabráni nikto, Ty to vieš!
Ani diaľka, ani budúcnosť, kde nič sa nenaplní,
kde nikdy sa nespojíme v jedno telo a dušu,
kde nikdy si už nič nepovieme, a kde Ťa nikdy nemožem bozkať!
Autor Bella Laura, 01.02.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

Ahoj. Měla by sis vybrat mezi vázaným nebo volným veršem.To by tomu rozhodně prospělo. Také grafiku bych pozměnil...

01.02.2006 15:17:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí