Budeš tu?

Budeš tu?

Anotace: Dobře, dávám jí sem...ale stejně je nesmyslná.

Budeš tu až usnu se slzami v očích?
A když zavřu je, jako stébelka trávv,
jež jinovatka pokryje...

Budeš tu, až tu zapomenu být a navrátíš mě abych zůstala tady,
kde jsem skončila a zbavila se příběhu
z knihy osudu,
jež nás spojil dohromady?

Budeš tu, až budu chtít zazpívat smutnou písničku o lásce, jež nás zradila
a poslala do neznáma, tam kde se veselost před bídou stranila?

Budeš tu pro mě, až se rozhodnu býti lepším člověkem
a budu si přát, abys mě tou cestou provázel ty?
Plný života a aktivního plánování.

Budeš tu, až se ráno vzbudím a budu volat tvé jméno v slzách a rozhořčení z hádek,
jež nás odsoudili býti k sobě zlí?

...

Ne.

...

Ale pamatuj si, že já tu budu.
Autor Philosophic Theory, 21.04.2011
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Samantha Graham, Jedno použití
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí