Pojď počítat

Pojď počítat

Anotace: ........

Počítej se mnou
A prosím tě snaž se
Aby ses nepřepočítal jako tenkrát
Kdy jeden plus jedna byli tři
Od jedné se nedalo dále odčítat
A se vším se muselo počítat

Vezmi kalkulačku
Víš, není zač se stydět
Někdy jen stroj může to vidět
Tak tedy znovu-jedna plus jeden
Odečíst únor…nebo byl to snad leden?
Kdy součet se začal rovnat třem………………
Autor fantýna, 21.04.2011
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí