Prokletí

Prokletí

Anotace: Jedna z básní nalezených a starých... jedna z mála, kterou jsem ochoten publikovat. Není tak osobní.

Čára sem a čára tam,
Však já si je poskládám
Význam horý jim pak adám
Prokleju Vás, to Vám přísahám.

Prokleju či požehnám perem svým
Kdo netuší co je svárem mým
Ať nesoudí verše psané večer
Verše, kdy snad jen jsem brečel.

Slza jediná nezkanula na ta slova
Povídám Vám to stále znova
Co píšu není prokletí
To je jen Lásky vyznání.
Autor Alexander Aerwil, 22.04.2011
Přečteno 409x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí