Minulost....

Minulost....

Anotace: ....

Minulost se stále vrací,
bez zeptání, bez ptaní.
Rány v srdci otevíráš,
zoufalství tě odhalí.

Chtěl si moc a chtěl si lásku,
vítězství i uznání,
zaprodal´s svou duši ďáblu,
hořce chutná poznání.

Šeptáš mi zas slůvka sladká,
co když však máš v srdci jed?
Polibkem tvým srdce ztratím,
kdopak mi ho vrátí zpět?
Autor Black*Death, 22.04.2011
Přečteno 404x
Tipy 9
Poslední tipující: Leedram, kasparoza, Niky88, CULIKATÁ, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně popsané barvy života a jeho odstíny...

10.05.2011 09:18:00 | kasparoza

Žiji jen pro ten okamžik,
až budu moc být zase s te

Splním jakýkoli úkol na tomto světě,
abych mohl být opět s tebou.

22.04.2011 17:05:00 | Goethe.one

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí