na konci světa

na konci světa

Anotace: ?

Na konci světa
život začíná
myšlenka se vplétá
já i ona končina
jsem tam nahý
ty jsi nahá
a vzduvch je taky snáma
zem je pevná ale měká
je světle oranžová
já stojím na kraji
a ty jsi vzteklá
stojím na kraji mezi vesmírem a náma
tupý pohled si obhájím
pád dolu je napuštěná vana
a však já se na obě postavím
s tupého pohledu v usměv se proměním
vidím tvoje krasné vlasy
díváš se k zemi
každý vlas je obraz jasný
a obraz je čitelný,krásny líbí se mi
cítím jak voní
jeto vůně příjemná
nechci aby skončilo tohle stání
chci abys byla odevzdaná
a já tvoje zem
líbanám tvého sametového ramene
MILUJU TĚ
jsem u krku a teď u temene

dnes z ulíbám tě
zvedáš hlavu jeti ti příjemně
zavíráš oči zakláníš ji do zadu
kůže jeti malá pusa seti otvírá
vidím tvé zoubky nemají vadu
leskne se v nich západ slunce
slinami pokrytá zubní sklovina
láska k tobě nelze vážit na unce
jeto obrovská životodárná a nekonečná platina
jsem u tvé šíje
jazykem ovhutnávám tvou vůni
která tě celou kryje
rty mé celou tě sliní
jednou rukou hladím ti prso
druhou tvoje břiško
mám tě hodně rád teď už víš to
jsem u tebe jsem u tebe blízko
rukama se opíráš
nechaváš se objímat
někám si ulítáš
Autor stella, 01.02.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí