Třetí den

Třetí den

Anotace: Jsem připraven od základu změnit svůj život jen abych tě udělal štastnou

Jsi jak letní víla, jak šeříku květ,
chtěl tě objímat třeba už ted.

I přes ty útrapy, i přes ty slzy,
budu tě milovat, není na to brzy.

S tebou jsem anděl co má křídla rozpjatá,
tak pojd se mnou na výlet holčičko okatá.

Každičký den budu tu psát,
každičký den budu si přát,
jen abych s tebou mohl strávit chvíli,
život je bez tebe zbytečně dlouhý.

Tak nech mě zas otřít tvé slzy smutku,
láska je nádherná, nevěříš vskutku?

Chci tě zas vidět něžně se smát,
s prámínkem vlasů znovu si hrát.

Miluju tě košiško,
a dám ti sebe, všecičko.
Autor Goethe.one, 23.04.2011
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí