Ztracena v pouhých představách

Ztracena v pouhých představách

Anotace: ...nemohu se z místa hnout a přesto měla bych se už rozhodnout.....

Tak jako pavouk na stěnách,
tak jak bezprostředně běží čas,
splétám sítě ze svých snů,
sítě jen nehmotných, vysněných dnů.
Stavím si budoucnost ze vzdušných zámků,
kráčím v nich na ostří světla a tmy,
stále jen bloudím, nevím co chci...
Autor Julia, 01.02.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ttaké se v sobě často nevyznám,anebo si lecos nechci přiznat.Hezky napsáno.

20.08.2006 09:00:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí