NESNÁŠÍME! A ZÁROVEŇ MILUJEME!

NESNÁŠÍME! A ZÁROVEŇ MILUJEME!

Anotace: :'(

Toužím,
ve tvých očích topím se hlouběji.
Zkouším,
vždyť dýchám pořád rychleji...
Slyším,
tlukot svého srdce.
Bráním,
snad citům, rty své koušu prudce....

Vidíš?
snad něco v očích mých.
Cítíš?
třes mých prstů v dlaních tvých...
Křičíš?
uvnitř sebe tak jako já?.
Brečíš...
že ve snech nejsi má jediná...

Kráčíme,
zastavily jsme se a není cesty zpátky.
Víme,
že vídáme se leda úterky a pátky...
Líbáme,
ale ne vzájemně, každá jinde.
NESNÁŠÍME!A ZÁROVEŇ MILUJEME!
Autor Slečna M, 23.04.2011
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí