Jak moc pro mně znamenáš

Jak moc pro mně znamenáš

Anotace: o tom co cítím

Sbírka: Co cítím

Jak dobře mi s tebou je to asi víš,
každou chvilku si do svého srdce uschovám.
Ani jsem netušila že snadno mou lásku ulovíš,
na přítomnost tvou se strašně moc těšívám.
Nejsi-li se mnou vůbec nic mně nebaví,
já nedokážu na nic jen na tebe myslet.
Jen tvé milé slovo mé obavy roztaví,
chci s tebou naše životy ve všem sdílet.
Když jsi se mnou nic jiného nevnímám,
chtěla bych ti dát celý svět.
Jen tebe stále ve své mysli objímám,
pro mně jsi ty ten nejnádhernější květ.
Autor bublinka, 23.04.2011
Přečteno 542x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí